Puromuz2.com: Puro Satın Al

Temmuz 6, 2022 Uncategorized No Comments

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakalışverişiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar ağız ağıza size özeldir. Ancak yeniden bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda hasetn her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Etme Baskı konstrüksiyonı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini denetçi eylemek gerekir. Bu Toscanello bağırsakin uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı rutubet oranlarında bağırsakmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da sınama taçılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken yaşamsal bir kaide var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her dakika evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde benzeyen. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalın puroya direk dokunuş etmemelidir. Coşkun maviliği purodan biraz uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı kırmızıya döndüğünde kızartma alışverişlemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 ayar eğimle, aleve tam dokunuş etmeyecek şekilde tutun. Bu alışverişlemi yaparken tüm ayak tabanığın hemayar yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda kararlı bir şekilde 360 ayar döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara gereğince biraz elan uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu soluk çakmaklar çok etli canlıdür ve bir tomar benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma alışverişlemi saf alevli çakmaklarla, biraz dakika alabilir. Bu süre size çağ kaybı üzere çekmeceükebilir lakin puro sabır ve çalışma lüzum. 5- İyi Yandığını Kontrol Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma alışverişleminden sonra pahal çevirip sebebiyleünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe çekicilik üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm kadem kıpkırmızı ise yakma alışverişlemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yerı tam yanmamışsa, kısaca tüm kadem kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu dudakınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçümencik soluk elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz bağırsakime hazır. Peki evet siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara bağırsakilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azcaından 40 saniye oyalanmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere bağırsakmeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o kadar çığlıklaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Yaman belli belirsizçe ağıza doldurulur ve tat almaçların dumanla ikazlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca alaka gösterdiğinizin bir alışverişaretidir. Sönen puronun küllerini enikonu temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri enikonu temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin baştan yakma dert teşkil etmez. Ancak etki konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi kesmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir süre de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyetle şense olan 2 kaideı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın hararet değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 ayar beyninde başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Aile içinde bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Lakin zahir eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama zeminını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek dert ile mukabillaşmazsınız. Hıfız zeminı sıcaklığında asıl dert zeminın itici bileğil bir tomar har olmasıdır. Çünkü saklama zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama zeminının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ rutubet saklama zeminı sıcaklığına gereğince trampa gösterecektir ve bu yüzden bile saklama zeminı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir çekicilik geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta çekicilik geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama zeminının çekicilik geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu bağırsakindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı katkısızlayacak katiyetle çekicilik geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En bol humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle çekicilik geçirmedikleri bağırsakin vesair rakiplerine majör nüans atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/


Bir cevap yazın